Historie

Van "alles drukker" tot specialist op het industrieel gebied.

Guus Fiers

1977 - Guus Fiers

Zeefdrukkerij Fiers is in 1977 opgericht door Guus Fiers, hij begon destijds als een "alles-op-alles-drukker". Gedurende onze eerste jaren vond de ontwikkeling van zeefdruk plaats, en wij ontwikkelden ons van een "alles drukker" tot een specialist op industrieel gebied. Klanten als Philips en Ericsson wisten ons te vinden en gaven ons de mogelijkheid deze specialisatie verder vorm te geven. Deze specialisatie had een enorme spin off, steeds meer industrieën kozen voor ons. Ook begonnen we in deze periode met tamponprint, en vooral de combinatie zeefdruk met tamponprint, gaf veel industriële toepassingsmogelijkheden. Gedurende de jaren deden we enorme ervaring op in het bedrukken van allerlei soorten ondergronden en materialen. Al deze ervaringen werden gedetailleerd vastgelegd, waardoor een databank van mogelijkheden ontstond. Deze databank wordt continu uitgebreid en heeft al heel wat uitdagingen in pasklare oplossingen doen veranderen.

Fiers

1999 - Paul en Hella

In 1999 werd het roer door Paul en Hella Fiers overgenomen en ontstonden er nieuwe impulsen. Digitale ontwikkelingen deden zijn intrede en oude technieken werden, daar waar mogelijk, aangepast naar modernere tijden. Kwaliteit en efficiëntie was hier telkens de bepalende factor. De doka verdween, er kwam een snijplotter, een digitale rolprinter, een vlakbedprinter en een lasersnijmachine en digitale snijmachines. Ook de vraag van klanten veranderde. Behalve toeleverancier van drukwerk zijn we steeds vaker een oplossingsgerichte partner. Door goede samenwerking kunnen we het product helemaal naar wens maken, een win-win-situatie. Levertijden en voorraden verdwijnen, prijzen staan altijd onder druk. Juist nu is creativiteit gevraagd. Dit is onze uitdaging voor de toekomst. Hier ontstaat onze slogan:

Zeefdrukkerij Fiers, printing solutions.
Wij zoeken de oplossing voor elk (zeef)drukwerk probleem.

Fiers

2021 - Verbouwing

In 2021 hebben we het laatste gedeelte van het oude bedrijfspand afgebroken en dit vervangen door een veel groter en modern ingerichte aanbouw. Hierbij is vooral gekeken naar efficiënte ruimtes, energiebesparing en een op de  toekomst gericht gebouw.

Fiers
  • Loonseweg 10
  • 5527 AC Hapert
  • Nederland
Contact
Info
  • KVK 17075276
  • IBAN NL70RABO0110090012
  • BTW NL800768.966.B01

© Copyright 2023 Zeefdrukkerij Fiers - Alle rechten voorbehouden | Webdesign: Layouthouse